Timevis af sjov med sumodragter

Underholdningen til årets fest er reddet. Har du nogensinde overvejet, hvordan de store og traditionsrige sumobrydere fra Kina egentlig har det? Det har du nu muligheden for at opleve!

For hvad ville være sjovere, end at tilbringe en dag i AL for stor dragt, så du netop kan føle dig som en ægte sumobryder, med en helt overdimensioneret krop. Det kan du gøre med sumodragter, der lige nu er populære som aldrig før.

Sumodragterne bliver flittigt anvendt til alle typer af arrangementer, der både tæller polterabend, fødselsdag, svendegilde og meget andet. Sumodragter høster roser alle vejne.

Til de fleste arrangementer vælger man ganske enkelt, at udforme en hel turnering. Enten med eller uden indlendepulter alt efter, hvor man er til turneringen – men ellers så med knock out kampe, der så tæller ottendedels finaler, kvart finaler, semi finaler og så selvfølgelig den store finale. Dette giver en rigtig god turnering, og en god fight for alle parter. Og så er der jo gode muligheder for, at der bliver plads til at alle kan prøve – hvis de tør!

Lyst til at prøve kræfter med sumodragterne? Du kan booke dem her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *