Super fed mobil

Samsung har netop lanceret en super lækker touch mobil. Galaxy S III 4G er navnet.

Du får en virkelig hurtig touch mobil, i flot design der falder i de flestes smag. Mobilen er således den tredje i Samsungs Galaxy S serie, og man kan sagtens se at de har draget masser af erfaringer i denne nye telefon. Der er nemlig mange gode detaljer på denne touch mobil.

4,8″ HD-skærmen med krystalklare, skarpe, fyldige og virkelighedstro farver og meget hurtig responstid når du anvender touchen. Skærmen er energieffektiv, tynd og i stand til at vise virkeligheden fra dens bedste side.

4G giver lynhurtig internet

Telefonen giver mulighed for at anvende 4G netværket, som er lynhurtig internet på mobilen. Det gør, at du sagtens kan streame både musik og film direkte på mobilen uden at være i nærheden af et trådløs netværk. 

I Danmark er 4G nettet ved at være udbredt i de største byer. Men du vil dog stadig ikke opleve fuld hastighed, hvis du er uden for storbyerne. Her må du således stadig “nøjes” med 3G nettet. 4G nettet bliver dog udbygget hele tiden, og du vil gradvist få mere og mere ud af den høje hastighed man får ved 4G.

Android

Samsung Galaxy S III 4G leveres med Googles styresystem Android. Android giver dig fuld kontrol over mobilen, og mulighed for at tilpasse mobilens funktioner præcis efter dine ønsker og dine behov.

På Android findes der også et kæmpe udvalg af brugbare Apps, som du nemt kan installere via Google Play. Der er både Apps til leg, til sjov og til meget meget andet.

Kamera

Det indbyggede kamera i mobilen er på hele 8 MP, og kan tage rigtig gode og skarpe billeder. Naturligvis erstatter kameraet ikke fuldgyldigt de almindelige kamera, men det er bestemt et skridt på vejen. Det skal opleves.

Der er endvidere en indbygget LED blitz, så du også kan tage billeder i mørke. Det bedste resultat opnåes dog klart når der er optimale naturlige lysforhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *