Sensation White – Stedet hvor alt det hvide tøj mødes

Billede fra Sensation White på Ibiza

Sensation White (går i dag under navnet “Sensation” er et kæmpe stort dance/trance arrangement, som finder sted i indendørs areaner, hvor der er plads til mange mange tusinde mennesker. Arrangementet kommer oprindeligt fra Holland, hvor det har sin oprindelse på Amsterdam Arena. Her blev det afholdt fra 2000 og frem til 2005. Sidenhen er arrangementet også blevet afviklet udenfor Holland, nemlig i lande som Spanien, Portugal, Belgien, Tyskland, Brasilien, Østring, Australien også Danmark.

I Danmark blev Sensation White afholdt i Parken I København, hvor det er blevet til to arrangementer af det kæmpemæssige event.

I 2013 udgaven af de store event, lægger bl.a. Rumænien, USA (der er planlagt en større USA tour), Holland og Sydafrika arenaer til.

Hvide bukser og hvide bluser

Et af de særlige kendetegn ved Sensation White arrangementerne er påklædningen hos de mange publikummer. Det er nemlig blevet et særkende, at for eventet at alle deltagere er klædt i hvidt tøj fra top til tå. Altså hvide bluser, hvide bukser, hvide strømper og ja, hvad der nu ellers er synligt af beklædning.

Det er altså et fantastisk syn, når man kigger ud over menneskemængderne – hvidt tøj hvor en man vender sig hen. Det kan du i øvrigt se oppe på billede til højre her i artiklen.

Butikkerne i København løb tør for hvide bukser

Når op imod 30-40 tusinde mennesker alle skal have hvidt tøj på – så kan det ind i mellem godt være lidt svær for butikkerne at følge med. Da Sensation White løb af stablen i København måtte flere af de Københavnske modeforretninger melde “Alt udsolgt”. Der var ganske enkelt ikke flere hvide bukser og hvide bluser, at komme efter. Rub og stub var væk fra hylderne. Joggingbukser, hvide jeans, bluser, trøjer, blazere, ALT!

Men mon ikke de har læst lidt på lektien til næste gang eventet kommer til København..!

En tanke om "Sensation White – Stedet hvor alt det hvide tøj mødes"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *