Sådan hitter du rede i de internationale skostørrelser

Ligesom at et ikke er alle der måler afstande i cm, måler vægt i gram osv. så det er det bestemt heller ikke alle der bruger de europæiske skostørrelser når der skal angives en størrelse på et par sko. Faktisk er det adskillige forskellige angivelser på skostørrelserne, og det kan i den grad være en jungle at finde rundt i.

Ikke desto mindre finder man stadig sko, der ikke lige er angivet i sit eget foretrukne skostørrelses-standard (for det meste europæiske, for jer der læser med her) – og så er man jo lidt på herrensmark. Ens for dem alle er heldigvis, at de holder sig til at angive i tal. Ingen med kinesiske tegn, bogstaver eller andre specialtegn endnu. Men hvem ved, måske kommer det en dag.

Heldigvis findes der denne side – klik her – , der nemt og enkelt viser dig forholdene mellem de forskellige angivelser. Det gælder både de engelske størrelser, de amerikanske størrelser samt et par andre. Det eneste du skal gøre er blot, at finde den størrelser i den ønskede angivelse – og så kan man i tabellen se hvad dette svarer til i de andre angivelser. Og du kan se det såvel for damesko som for herresko.

Disse internationale angivelser i skostørrelser kan findes og sammenlignes:

  • Europæiske
  • Amerikanske – USA + Canada
  • Japanske
  • Engelske
  • Tommer (målangivelse for længde)

Se det hele og meget mere på licious.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *