Rigtig gode sko fra New Feet

Lad os slå det fast med det samme. New Feet er fantastisk godt fodtøj, der er helt ideelt for dig med følsomme fødder.

Følsomme fødder kan opstå på baggrund af eksempelvis diabetes eller gigt, men også som følge af en vedvarende stor belastning igennem en årrække.

New Feet sko gør virkelig en forskel.

Hvad gør forskellen

Skoene fra New Feet er udviklet med udgangspunkt i principperne fra den ortopædiske verden. I denne proces har New Feet udviklet forskellige kompetencer, der har resulteret i gode materialer der gør en forskel for dine fødder.

OnSteam er navnet på det materiale, der anvendes som foer i skoene. Det kaldes også for teknisk læder, da det umiddelbart fremstår som læder. Det er dog et mikrofibermateriale, der tillader en seks gange så stor fugt-transport sammenlignet med læder. Derfor absoberer det fugten lynhurtigt.
Særligt for personer med diabetes gør OnSteam, at det materialet ikke bliver hårdt eller krakkelerer, hvilket læder almindeligvis gør med tiden.
Materialet er desuden fri for crom og produceres helt uden effekt på CO2 balancen.

OrthoStretch er materialer, der er særligt elastiske. Det anvendes primært i skoenes overlæder, hvilket gør denne del af skoden særlig fleksibel og eftergivende. Dermed er der ikke noget der “klemmer” på sår, knyster eller bandager og støttestrømper.
Materialet OrthoStretch er også meget velegnet, hvis man har hævede fødder.

EnergySole er indersålen, som du finder i alle sko og sandaler fra New Feet. Denne giver dig en enestående komfort og stødabsorbering.

Designet og udviklingen af New Feet

New Feet har et tæt samarbejde med Videncenter for sårheling på Bisbjerg Hospital samt professionelle behandlere. Det tæller blandt andet læger, ortopædkirurger, ortepædskomagere og fodterapeuter.

Sko og sandaler fra New Feet  fremstilles udelukkende i EU, hovedsageligt i Portugal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *