Hvad er Viaplay

De her år sker der en kæmpe revolution på vores allesammens kæreste eje, nemlig vores TV. En revolution der faktisk har været undervejs i nok godt og vel 4 år, men først nu for alvor begynder at blive allemands eje.

Fra at vi igennem adskillige år har været vant til, at få vores TV serveret via TV programmer på faste kanaler, må vi vende os til noget nyt.

TV programmer såsom Vild med Dans, X-factor, Robinson Ekspeditionen og Hammerslag, ses ikke længere bare på TV2, DR, TV3 og så videre. Vi bevæger fra faste programtider og over på streaming. Streaming er det nye sort!

En af de populære tjenester hedder Viaplay. Viaplay ejes af MTG som blandt andet også står bag TV3, 3+ og mange flere. Pludselig bliver meget af de indhold, som man almindeligvis ser på de almindelige TV kanaler netop flyttet over på tjenesten Viaplay.

Viaplay indeholder dog også – udover mange af programmerne fra TV kanalerne – også en lang række af andet super godt indhold. Masser af gode film, spændende serier og også spandevis af godt børne TV – både film og serier. Så pludselig for du altså langt mere end blot de almindelig TV programmer som du kender fra TV. Det er fx amerikanske serier, mange af de gode Disney klassikere samt Blockbustere, som måske kun er 1-2 år gamle. Skal du have de allernyeste film så må du altså stadig betale.

Hvis du skal prøve Viaplay, så kan du faktisk lige nu få det gratis. Klik her for at læse hvordan du får Viaplay gratis

Du kan også se masser af sport på VIAPLAY

Udover alle de gode film og serier, så kan du faktisk også se masser af sport på Viaplay. Som et tilkøb til den almindelig pakke – kan du nemlig købe Viaplay Sport, som indeholder masser og masser af lækkert sport.

Bare for at tage nogle eksempler så kan du se,

  • Champions League
  • Premier League
  • La Liga
  • Serie A
  • Formel 1

…. og der er altså mere hvor det kommer fra. Dette tilkøb koster dog også et par hundrede ekstra i måneden. Men har du allerede Viasat Parabol (den store pakke), så får du faktisk både Viaplay og Viaplay Sport HELT GRATIS.

Du kan tage Viaplay med dig

En anden ting der er smart med Viaplay (og streaming tjenester generelt) er at du kan tage dem med dig. Skal du fx afsted i campingvognen, en weekend tur afsted eller en tur i sommerhus – så har du jo dit “TV” med på din Ipad, din computer, din mobiltelefon – eller har du et smart TV kan du koble op direkte på mange af de nyere.

Andre streamingtjenester

Et par andre eksempler på mange af de streamingtjenester der er i dag er:

  • Netflix – masser af gode film og serier, og masser af unikt indhold kun for Netflix
  • HBO Nordic – stor producent af episke serier. Mange af de mest kendte serier finder du kun på HBO
  • Dplay – Er SBS versionen af Viaplay. De er altså indholdet fra Kanal 4, Kanal 5 mv., som er samlet på denne tjeneste
  • DR TV – Alt DRs indhold serveret på en gratis tjeneste
  • TV2 Play – Masser af indhold fra TV2s kanaler – og også masser af Danske film, serier og comedy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *