Find den helt rigtig band bus

Når du, som band, som kunstner eller lignende turnerer Danmark, eller for den sags skyld Europa, så kan det i særlig høj grad anbefales, at der dannes en base for touren. Et sted, man har det godt og føler sig godt tilpas. Og her kommer det ind i billedet. Band bussen.

En band bus kan følge dig hele touren igennem – og således være din faste base, hvor du kan medtage nogle af de genstande der er vigtige for dig. Du kan således koncentrere dig om det du er allerbedst til – hvad enten du turnerer som musiker, band eller anden kunstner.

Der er særligt 4 vigtige, som du skal være særligt opmærksom på når du skal vælge leverandør af band bus.

Komfort & velbefindende

Det er vigtigt, at du føler dig velbefindende i din band bus. De fleste bruger immervæk adskillige timer/dage i bussen, og at finde sig godt tilpas er derfor meget vigtigt.

Noget af det, som der af erfaring kan være vigtigt og graden af komfort i bilen. – og er den overhovedet indrettet som en decideret orkesterbus – eller er det blot en simpel kassevogn med lidt ekstra sæder.

Nogle af de ting, der kan give en høj grad af komfort i band bussen kan være TV, DVD, spillekonsoller, læderindtræk, navigation og meget mere.

Sikkerhed

Det er selvfølgelig ikke rart, at skulle tænke på – men desværre kan uheldet være ude. Det er derfor vigtigt, at gøre sig overvejelser omkring dette allerede når du vælger din leverandør af band  bus. Sørg nu for, at det er et køretøj af en høj kvalitet og standard. Gå altid efter den højeste standard – og undgå de billige ombyggede kassevogne, som der desværre findes på markedet.

Sørg selvfølgelig også for, at der er vejhjælp og god forsikring tilknyttet.

Plads

Plads skal der være nok af. Og husk allerede ved udvælgelsen og tænke over

  • Hvor mange personer er vi?
  • Har vi egen chauffør eller kører vi selv?
  • Skal vi have baggear med?
  • Skal vi have lyd- og lysudstyr med?
  • Andet der skal være plads til?
Tving dig selv til, at gøre disse tanker – og tag så endelig dette med i udvælgelsen. Det er vigtigt, at have plads nok – og at have en stort lastrum sammen med selve bandbussen kan være guld værd. Tænk på: Så er i jo fri for, at have omkostninger til to biler – og samtidig kan i allesammen være i samme bil.

Betingelser med antal km

På en turne tilbagelægger man almindeligvis rigtig mange kilometer på landevejen. Sørg derfor for, at have en klar aftale omkring antal km, der er inkluderet i kontrakten. Gå helt efter biler med fri kilometer. Så er du fri for ubehagelig overraskelser.

Lidt reklame til sidst

Jeg håber du kunne bruge rådene. Får du brug for en bandbus så klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *