E cigaretter – Hvilke fordele giver det?

Kvinde der ryger e cigaret

Der “dampes” på en e cigaret.

En e cigaret er en elektronisk cigaret, som i de seneste år har vundet stor indpas hos danskerne. Og det er nu heller ikke uden grund. Der er en lang række fordele ved e cigaretter – særligt når man holder det op imod traditionel rygning.

I denne artikel vil jeg komme nærmere ind på, hvilke klare fordele det giver, hvis du går fra at ryge cigaretter til at “dampe” på e cigaretter.

Læs med her, og så håber jeg at du er helt overbevist om, hvorfor e cigaretterne er særligt gode sammenlignet med de almindelige cigaretter.

Spar helt op til 88% med skiftet til e cigaretterne

Du kan spare mange penge ved, at skifte de traditionelle cigaretter ud med en e cigaret. Den almindelig ryger med et forbrug på ca. 20 cigaretter om dagen må af med knap 1200 kr. i ugen til cigaretter. Hvis rygeren i stedet kvittede de almindelig smøger, og valgte e cigaretter i stedet – så kunne han faktisk spare helt op imod 1036 kr, da en uges forbrug fås fra omkring 140 kr.

Det er normalt en meget bekostelig affære, at være ryger. – og det er bestemt ikke blevet billigere med tiden. De senere år har den ene afgift afløst den anden, og cigaretpriserne har efterhånden nået uanede højder. Det ser ikke ud til, at de tendenser stopper – særligt fordi, at samfundsøkonomien er hårdt plaget af rygere, som har pådraget sig sygdom eller kræft, som resultat af rygning.

Undgå 4000 skadelige stoffer, hvoraf 40 er direkte kræftfremkaldende

Ja, du læste rigtig. 4000 skadelige stoffer. Helt absurd mange, og grund nok i sig selv til at lægge smøgerne på hylden. Med e cigaretter undgår du ALLE disse skadelige stoffer – for i stedet for almindelig røg, som er kendetegnet ved almindelige cigaretter – så damper e-cigaretter blot.

Hvert år dør op imod 14.000 danskere, som resultat af rygning. Det er ekstremt skræmmende tal, og rygning er faktisk den altoverskyggende største faktor som synder i forhold til dødsfald. En forfærdelig statistik. Heldigvis kan et skift til e cigaretter have en yderst positiv effekt i forhold til dette.

Du undgår misfarvning af dine tænder, dårlig ånde og tøj der luger

Slut med at spekulere på misfarvede tænder, som resultat af for meget rygning. Det der fra de tradionelle cigaretter for alvor giver misfarvede tænder er tjæren, som findes disse cigaretter. E cigaretter er skånsomme og helt uden tjære, og misfarver derfor IKKE tænderne.

Du behøver heller ikke længere gå i tøj, der lugter langt væk af tobaksrøg. Som nævnt så ryger e cigaretterne ikke ligesom almindelige cigaretter og derfor får du ikke tøj der lugter. – og du får faktisk heller ikke den velkendte dårlige ånde, som rygere almindeligvis har.

Ryg hvor du vil – og når du vil!

Slut med at skulle spekulere på, hvor du må ryge henne. Slut med at spekulere på om det er en offentlig bygning, en restaurant, beværtning osv. osv. – der er jo snart ingen grænse for, hvor der er røgfrie zoner.

Elektroniske cigaretter må tændes, hvor du vil og når du vel – og netop derfor, er du fri for spekulationerne. Du behøver ikke længere føle dig, som jagt vildt!

Du kan købe de populære elektroniske cigaretter på kvitcig.dk.

4 tanker om "E cigaretter – Hvilke fordele giver det?"

 1. Jan Madsen

  Kan klart tilslutte mig det du skriver. Har selv været røgfri i 1 år nu, efter at jeg købte min eCigaret.
  Til alle nybegyndere vil jeg anbefale at smutte en tur forbi [link], der har tilbud på en kanon eCigaret lige nu..

  God røgfri mandag 🙂

  Svar
  1. admin Forfatter

   Hej Jan,

   Mange tak for kommentaren. Dejligt at andre har det på samme måde.

   Dampende hilsner 🙂

   Svar
 2. camilla k

  Vil helt klart anbefale en e-cigaret for at kvitte smøgerne. Jeg har røget smøger i 7 år og har prøvet på alle måder at stoppe med ingen effekt. Efter jeg fik min e-cig 4 uger siden kan jeg endelig sige farvel til smøgerne og finde ud af hvor grim lugt det er og hvor meget jeg egentlig lugtede af tobak, har på ingen måder lysten til en smøg igen og føler mig allerede mere tilpas og fået livsglæden igen. Det var den eneste rigtige vej for mig til en nyere og bedre version af mig.
  God dag til alle og husk ikke giv op !

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *